1. Aktualno
  2. Dogodki
  3. Panorama

- Razpis za delovno mesto: Vzdrževalec III


 Občina obvešča več >>

- Obnovitveno predavanje CPP  - petek, 11. maj ob 18. uri v gasilskem domu Vrzdenec več >>

- Brezplačna otroška predstava - četrtek, 17. maj ob 17. uri v Prosvetnem domu Horjul več >>

- Ustvarjalna delavnica za otroke - torek, 29. maj ob 17. uri v Knjižnici Horjul več >>

- Poslanska pisarna / dr. Anže Logar - predhodna najava na tel. št. 041 896 896

 

Če želite dodati dogodek, nas obvestite na obcina@horjul.si

Občina Horjul objavlja Javni razpis za podelitev koncesije za izvajanje javne službe pomoči na domu v Občini Horjul.  Prijava na javni razpis mora biti vložena najpozneje do ponedeljka 01.09.2014 do 09.00 ure zjutraj na naslov »Občina Horjul, Občinski trg 1, 1354 Horjul«.  Za pravočasno vloženo se šteje vloga, ki bo do zgoraj navedenega termina prispela na naslov naročnika.

Ponudniki lahko zastavijo vprašanja vezano na javni razpis izključno v pisni obliki na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najkasneje do četrtka 21.08.2014 do 08.00 ure zjutraj.

 

pdf Javni razpis

pdf Razpisna dokumentacija z obrazci 

word Razpisna dokumentacija z obrazci

 

Vprašanja in odgovori

Vprašanje št. 1:

Prejeto: 21.08.2014 ob 07:56 uri

Pozdravljeni!
Opazili smo razpis za pomoč na domu. Nekoliko nas presenečajo razpisni pogoji. Mi bi bili pripravljeni pomoč na domu prevzeti a nas skrbi, da v celoti ne izpolnjujemo razpisnih pogojev, ker pomoči še ne izvajamo v nobeni občini. Ali se lahko kljub temu prijavimo? Lep pozdrav.

Odgovor na vprašanje št. 1:

Oddano: 22.08.2014 ob 09:06 uri

Lepo pozdravljeni,
Tretja točka Javnega razpisa določa pogoje, ki jih mora koncesionar izpolnjevati, da lahko izvaja dejavnost pomoči na domu. V kolikor izpolnjujete te pogoje se lahko prijavite na ta Javni razpis.Aktivno izvajanje pomoči na domu v trenutku razpisa ni opredeljeno kot razpisni pogoj, temveč zgolj kot kriterij za izbor ponudnika.Lep pozdrav.